![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pomocy brak pomysłu! Z sqla generuje mi sie tabelka z danymi.
i dosteje efekt: Jak w takiej formie wysłać to na maila? (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykład wprost z manuala...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem jak sie wysyła maile.
Pytam jak te dane w postaci tabelki wysłać mailem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Toz ci napisano..... jako $message masz wstawic swoją tabelkę :/
|
|
|
![]()
|
|
kuuuuuurrrdddddddeeeeeeee
itd. o tej kropce zapomniałem. jaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Widzę, że chyba źle zadałem pytanie i nie do końca mnie zrozumieliście. Używam phpmailer mam nagłóki i wszystkie inne rzeczy porobione.
Chodziło mi o to jak wysłać mail, którego zawartość tworzy się z pętli i nie wiadomo ile będzie "wierszy" czy innych danych. Wiem, że musi być nagłóek aby mail szedł w postaci html, używam jak już pisałem phpmailer więc też wiem jak wysłać maila. Nie miałem pomysłu jak dopisywać z pętli dane do jednej zmiennej $message. Wystarczyło postawić kropkę przed równa się i o to pytałem, podczas kombinacji nie w tym miejscu stawiałem kropkę i dlatego mi nie szło w mailu wszystko z sql'a tylko szła pierwsza linia danych. Generalnie rozwiązanie wygląda tak:
Przed znakiem równa się stawiamy kropkę - o to chodziło. Ten post edytował harbii 2.04.2014, 09:52:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To nastepnym razem formuluj tak tresc zapytania:
"Hejka madre glowy, jak przypisywac zmiennej tworzonej w petli tekst tak by sie nie nadpisywal za kazdym razem" Po grzyba do tego mieszales info o mailu, skoto to nie z mailem miales problem?? Poprawnie zadane pytanie to polowa sukcesu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 10:33 |